Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Freek Vonk Gebeten Door Een Haai


M4ls8 X3ntehnm

Freek Vonk is op de Bahamas gebeten door een haai Nu gaat het weer goed met hem maar het was. De Nederlandse bioloog en televisiepresentator Freek Vonk vertelt over de haaienbeet die hij twee. De Nederlandse bioloog Freek Vonk is op de Bahamas gebeten door een haai. Vonk werd tijdens een duik in zijn arm gebeten door een haai. Freek Vonk aangevallen door haai Freek Vonk is op de Bahamas gebeten door een haai. 02022020 1243 UUR Sona Boker Het is precies drie jaar geleden dat presentator en bioloog Freek Vonk..


Mijn eigen super spannende en leerzame YouTube kanaal Wil je op de hoogte blijven. He made television shows for National Geographic Channel and Discovery Channel In August 2011 the Dutch television programme Uitgesproken broadcast an entire episode about. Freek Vonk Live - Dieren in het Donker Freek Vonk geeft gloednieuwe shows in de Rotterdam Ahoy Alleen via deze website bestel je jouw officiële. Freek Vonk is Nederlands bekendste bioloog zijn doel Kinderen en volwassenen bewust maken van de natuur en dieren. The Green Planet 2022 59 min Documentary Dive into a world where a single life can last a..



Mr2lnjlnut1esm

Na de operatie bleef Freek nog een een week in het ziekenhuis om te kijken of er geen infectie zou optreden De huid van zijn rechterarm is sinds de beet gevoelloos staat in het. 33K views 3 months ago NPO Wanneer Freek Vonk over de Caribische rifhaai vertelt kan hij natuurlijk niet om zijn haaienbeet heen In deze video laat hij zien hoe het er. De haaienbeet van Freek Vonk zal niemand snel vergeten De televisiebioloog raakte zwaargewond nadat een haai hem aanviel terwijl hij opnames maakte voor zijn. Het herstel van Freek Vonk gaat de goede kant op De TV-bioloog werd vorige week door een haai gebeten en zit nu met honderd hechtingen in. De Nederlandse bioloog en televisiepresentator Freek Vonk doet tegenover het NOS Jeugdjournaal zijn..


33K views 3 months ago NPO Wanneer Freek Vonk over de Caribische rifhaai vertelt kan hij. De Nederlandse bioloog en televisiepresentator Freek Vonk vertelt over de haaienbeet die hij twee. In 2017 werd bioloog Freek Vonk op de Bahamas in zijn arm gebeten door een rifhaai. Freek Vonk deelt nieuwe beelden haaienbeet 31 dec Binnenland Op het moment dat de Zapp. Het is vandaag drie jaar geleden dat bioloog Freek Vonk het gesprek van de dag werd toen hij op de..


Comments